Το Πολυεπιχειρησιακό Ταμείο Προνοίας MAP Fund κερδίζει το βραβείο Best Pension Fund

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – 7 Δεκεμβρίου 2020 – H Aon, o παγκόσμιος οργανισμός συμβουλευτικών υπηρεσιών (NYSE: AON), ανακοινώνει ότι στο Πολύ-Επιχειρησιακό Ταμείο Προνοίας MAP Fund έχει απονεμηθεί μια σειρά από βραβεία της Ευρωπαϊκής βιομηχανίας συντάξεων, επαινώντας το Ταμείο. Ακολουθούν μερικές από τις πρόσφατες επιτυχίες του Ταμείου στα Βραβεία IPE Awards 2020, το κορυφαίο γεγονός της ευρωπαϊκής βιομηχανίας συνταξιοδοτικών Ταμείων:

  • WINNER – Best Small Pension Fund (assets less than €1bn)
  • HIGHLY COMMENDED - Multi-employer / Professional Pension Fund
  • HIGHLY COMMENDED - Pensions Governance & Administration
  • HIGHLY COMMENDED - Small Countries.

Τα Ευρωπαϊκά Βραβεία IPE Awards είναι o μεγαλύτερος θεσμός για τα ευρωπαϊκά συνταξιοδοτικά ταμεία, με τη συμμετοχή αρκετών εκατοντάδων ταμείων το 2020 από 23 χώρες που καλύπτουν περισσότερα από 70 εκατομμύρια μέλη και 2 τρισεκατομμύρια ευρώ.

Ο Φίλιππος Μαννάρης, Διευθύνων Σύμβουλος της Aon στη Κύπρο, δήλωσε:

"Είμαστε πολύ περήφανοι για τη δουλειά που κάνουμε για τα μέλη μας. Και όχι χωρίς λόγο. Αυτό το βραβείο είναι αναγνώριση όλων των προσπαθειών που καταβάλλονται για την επίτευξη αριστείας στη διαχείριση Ταμείων Προνοίας μέσω πιο αποτελεσματικών διαδικασιών διακυβέρνησης, διαχείρισης και επενδύσεων, με απώτερο στόχο την επίτευξη καλύτερων αποτελεσμάτων για τα μέλη μας.

Το βραβείο ολοκληρώνει ένα έτος σημαντικών ορόσημων για το Ταμείο, το οποίο έχει πλέον συμβληθεί με περισσότερους από 165 εργοδότες στην Κύπρο και την Ελλάδα, καλύπτοντας πάνω από 2.800 μέλη, ως μια συνολική λύση για την εξασφάλιση επαγγελματικής διαχείρισης των συνταξιοδοτικών αποταμιεύσεών τους. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας που εξυπηρετούν το καλύτερο συμφέρον των μελών του Ταμείου μας και των δικαιούχων τους.

Η διάκριση αυτή για ένα Κυπριακό Ταμείο Προνοίας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και συμβάλλει σημαντικά και στη ανάδειξη της Κύπρου ως κέντρο υπηρεσιών για Ταμεία επαγγελματικών συνταξιοδοτικών παροχών."

To MAP Fund δίνει τη δυνατότητα:

  • Στους Εργοδότες να αναθέσουν τη διακυβέρνηση και την ευθύνη της διαχείρισης στους ειδικούς, επιτρέποντας στις εταιρείες και τα στελέχη τους να επικεντρώσουν εκ νέου την προσοχή τους σε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για τη εταιρική τους στρατηγική.
  • Στους Εργαζόμενους να έχουν πλήρη πρόσβαση στο λογαριασμό τους και να επιλέγουν τη δική τους επενδυτική στρατηγική, από μια σειρά από καλά σχεδιασμένες στρατηγικές, που υλοποιούνται μέσω παγκοσμίου επιπέδου ανεξάρτητων διαχειριστών κεφαλαίων, που επιλέγονται από την παγκόσμια επενδυτική ομάδα της Aon, εξασφαλίζοντας ποιότητα και τις χαμηλότερες δυνατές χρεώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το http://map.fund/

Επιστροφή στα Νέα